Facebook

După succesul fundalurilor colorate din statusurile reţelei Facebook, compania condusă de Mark Zuckerberg se gândeşte la implementarea acestei funcţii şi în comentarii. O nouă interfaţa de Facebook, cu fiecare comentariu încadrat într-o bulă de chat, a ajuns la câţiva utilizatori, iar compania pare să testeze posibilitatea de a colora fiecare bulă în parte, după bunul plac al utilizatorului care adaugă comentariul. Iată că și modificările de aspect, nu neapărat cele de substanță, au succes.

Astfel că, în curând, oricine va putea adăuga noi culori pe un fir de comentarii, lucru care nu va fi obligatoriu plăcut din punct de vedere vizual, dacă fiecare comentariu în parte este de o altă culoare, potrivit go4it.ro. Funcția nu a fost prezentată în mod oficial sau menţionată de Facebook în vreun anunț, ci a apărut pur şi simplu pe conturile câtorva dintre utilizatorii din USA. Aceştia pot adăuga comentarii colorate la orice articol de pe reţeaua de socializare, iar ceilalţi utilizatori pot să le vadă exact aşa cum sunt, chiar dacă nu pot adăuga la rândul lor comentarii la fel de colorate.

După câteva starturi ratate, conform unor surse din interiorul companiei citate de Bloomberg sub acoperirea anonimatului, gigantul Facebook ar fi vrut să lanseze la finalul lunii august și o platformă de televiziune proprie. Despre acest proiect se știe doar că Facebook le-a solicitat partenerilor săi pentru asigurarea de conținut video să predea primele episoade ale seriilor pregătite special pentru această platformă. Se pare însă că realizarea de conținut a durat mai mult decât se prevedea și încă ar mai putea să se înregistreze întârzieri.

Pentru a se asigura că platforma sa TV va fi un succes, Facebook a angajat o echipă managerială cu experiență în domeniul media și în special în domeniul producțiilor de televiziune, echipă pe care continuă să o extindă. Deocamdată informațiile despre noua platformă de televiziune propusă de Facebook nu au fost confirmate oficial de reprezentanții companiei, informează Agerpress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *